Tradició catalana

La nostra carta es basa en oferir-vos a través dels nostres plats, un producte de qualitat i de proximitat treballat amb molt d’amor perquè gaudiu d’un àpat extraordinari. 

La carta

A la nostra carta hi trobareu una àmplia proposta de cuina catalana, rica en productes de proximitat.

Menú migdia

Disposem d’un menú migdia diari amb 5 entrants, 5 plats principals, on sempre trobareu un arròs, plats de peix i de carn i 4 postres a triar, amb pa i beguda inclosa.

A les nostres xarxes socials, cada dia, trobareu el menú disponible.

Menú cap de setmana

El cap de setmana trobareu un menú elaborat, on oferim 5 entrants a escollir, 5 plats principals on sempre podreu escollir entre un arròs, plats de peix i de carn i 6 postres per finalitzar l’àpat. 

El menú inclou el pa i la beguda com pot ser vi, refresc o aigua. 

Cada cap de setmana trobareu el menú a les nostres xarxes socials.

El nostre celler

Al nostre restaurant tenim un espai exclusiu, on mostrem els vins que podeu trobar a la nostre carta. Ens agrada tenir referències diferents i agradables per tots els paladars. 

El celler del Mas Ros

A la nostre carta, trobaràs una gran selecció de vins, tant blancs, rosats i negres, cada un d’ells, amb la seva particularitat que el fa especial. 

Intentem donar protagonisme als vins de la zona, sobretot a la denominació d’origen Empordà, ja que creiem que això dóna un valor afegit al producte; no obstant això, trobareu altres referències que no us deixaràn indiferents. 

Estarem encantats d’assessorar-vos en la vostre tria, atenent a les vostres preferències. 

9 habitacions per a
sentir-vos com a casa